A pasada semana Madrid convertiuse na capital do mundo de gastronomía,e a empresa galega Stolt Sea Farm participou aportando rodaballo e lenguado para a promoción da cociña dos peces planos.
Os encargados neste senso foron os cociñeiros Iago Castrillón e Dani García, que elaboraron diversos menús con ditas especies.
jueves, 30 de enero de 2014
Rías Baixas e Ribeira Sacra teñen os viños mais mediáticos de Galicia
Os diarios e revistas publicaron en España ao largo do ano pasado unhas 2.000 noticias relacionadas coas denominacións de orixe vitivinícolas de Galicia, tal e como publica Castro Galiana, que pon de relieve que os viños da Ribeira Sacra son despois dos viños das Rias Baixas os de maior prensencia da comunidade.
Xantar consolídase como unha cita internacional
A Feira de Gastronomía e turísmo "Xantar" que se celebrara na cidade de Ourense dende o 5 ao 9 de febrero foi presentada en Fitur como un sello de "Fería Comercial Internacional", que otorga a Secretaría de Estado de Comercio do Ministerio de Economía e Competitividade, algo e convirte a Xantar nunha das 5 citas internacionais de turismo de España.
miércoles, 29 de enero de 2014
‘HAI UN GALEGO NA LÚA, É O QUEIXO DE ARZÚA’
Este é o nome do cartel gañador do concurso de carteis anunciadores da 39ª Festa do Queixo de Arzúa que se celebrará entre os días 28 de febreiro e 1 e 2 de marzo.
O primeiro premio neste concurso foi acadado por Joan Ríos Dominguez coa peza "HAI UN GALEGO NA LÚA, É O QUEIXO DE ARZÚA"
O primeiro premio neste concurso foi acadado por Joan Ríos Dominguez coa peza "HAI UN GALEGO NA LÚA, É O QUEIXO DE ARZÚA"
TERNERA GALLEGA E INVAC COÑECEN O MERCADO ALEMÁN DE CARNE DE VACÚN
Un dos nosos patrocinadores "Ternera Gallega",achegouse o pasado mes de Outubro a rexión alemana de Baviera, realizando unhos encontros enfocados a análise,da producción,transfomación e comercialización de carnes certificadas con calidade diferenciada.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)